Hästmannen

Sitter o går igenom lite gamla bilder o hittar den här. Har sett flera av Peter Gärdehags dokumentärer nu i jul och har blandade känslor för hans sätt att spegla det på… Var med en av inspelningsdagarna i Råskog och vet att det är så otroligt vinklat o förvrängt…. tyvärr!!!
Här är min bild av Hästmannen…

Annonser

~ av marieg1 på januari 22, 2012.

6 svar to “Hästmannen”

 1. Det är riktigt skrämmande ibland vad man kan klippa ihop med rörliga bilder! Själv bävar jag för när jag dyker upp i ett trädgårdsprogram senare i vår……anar att det inte ALLS ser ut som det…ÄR, liksom.
  De som klipper sitter med all makt och kan vinkla allt för att passa deras behov, och själv kan man ingenting göra åt det…
  jooo…. att sköta allt själv förstås! 😉
  // Boije

 2. Vilken fin bild på hästmannen! Intressant att höra din inställning till Peter Gärdehags filmande. Vad var det som var vinklat och förvrängt?

  • Gert, det handlade mycket om vilka personer som fick komma till tals, sättet han intervjuade på och scener som iordningsställdes bara för att få bra film (vid ngt tillfälle kan jag berätta för dig vad han försökte få mig att göra enbart för att få bra film – jag avböjde tack o lov)!

 3. Åh fan…är/var det så…hmmm…låter ju inte bra men hur som helst är det ju en intressant man…och han är ju minst sagt fotogenisk…gillar din bild!

  Steffe

 4. Här har du fångat Hästmannens själ känns det som. Har faktiskt viljat göra ett besök på hans gård. Intressant att höra om Gerdemark. Men som sagt man vinklar alltid för få ut det bästa.
  Lotta

 5. Tråkigt att hästmannen gjorde dig besviken. En del konstnärspersoner kan nog vara svårtyglade. Men din bild är ju en riktig pärla. Snygg konvertering till s/v (eller tagen med s/v film?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: